/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/DOC/ Instituțiile publice și cele private din Capitală, îndemnate să implementeze un orar gradual de muncă. Motivul

missing
22 noiembrie 2020, ora 09:29

Instituțiile publice municipale și cele de drept privat sunt îndemnate să implementeze un orar gradual de muncă pentru angajați. Recomandarea a fost făcută de către Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău, în contextul diminuării răspândirii infecției cu COVID-19. 

În aceste condiții, angajatorii pot modifica programul de lucru, cu începere de la 7:00, 7:30, 8:00, 8:30 și 9:00.

Totodată, comisiile intersectoriale, în comun cu Direcţia de poliţie a municipiului Chişinău și Centrul de Sănătate Publică Chișinău, vor efectua verificări și controale inopinate în piețe, magazine, centre comerciale, restaurante, săli de sport etc., în scopul documentării măsurilor de sănătate publică aplicate

Precizăm că ieri, Ministerul Sănătății a anunțat că în Republica Moldova s-au înregistrat 1306 cazuri noi, dintre care 502 în Capitală.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 96 689 de cazuri.

Amintim că purtarea măștii în spațiile deschise a devenit obligatorie în Chișinău. nsnnsadwef

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram