(video) Momentul în care un șofer fuge de lângă mașină chiar înainte ca aceasta să fie făcută zob

Este ghinionist, dar în același timp, se poate spune că a avut și noroc. Un șofer rus s-a salvat ca prin minune, a fugit de lângă mașină cu o fracțiune de secundă înainte ca o placă de beton să se prăbușească peste aceasta, relatează Promotor.ro.

Un bărbat din Vladivostok, Rusia, își curăța liniștit autoturismul de zăpadă înainte de a pleca spre serviciu. Cu motorul pornit, acesta dezgheța parbrizul. La un moment dat, a auzit un zgomot de sus. A ridicat privirea și a luat-o la goană. Câteva secunde mai târziu, o placă de beton i-a zdrobit mașina.

Nimeni nu se afla în autoturism în acel moment. Vehiculul, un Nissan X-Trail, este z făcut zob, așa că nimeni nu ar fi avut șanse de supraviețuire.

Jurnaliștii ruși scriu că bărbatul a așteptat sosirea Poliției, apoi a chemat o echipă care să îndepărteze placa de beton de pe SUV-ul său.

Din primele cercetări, se pare că gerul și zăpada căzută la Vladivostok în ultimele 24 de ore înaintea acestui incident ar fi afectat construcția și a dus la desprinderea plăcii de beton. Aceasta era parte a acoperișului blocului.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cine se face vinovat pentru desprinderea plăcii de beton.

Vladivostok, afectat de condițiile meteo. Șoferii trebuie să-și lase mașinile acasă

Precipitațiile de tip „freezing rain” au afectat serios zona. În Vladivostok, zece cartiere au rămas fără electricitate, iar sistemul de telecomunicații a fost, de asemenea, afectat.

Autoritățile au decis ca feriboturile, transportul public terestru și o parte din traficul aerian să fie întrerupt. Conducătorilor auto li s-a recomandat să-și lase mașinile în parcare. Multe drumuri sunt blocate de copaci și stâlpi căzuți în urma ploii înghețate care a lovit orașul. Prognoza meteo nu este optimistă deloc, așa că șoferii mai trebuie să aștepte o perioadă până să plece cu mașinile la drum.


Pub