/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO VIDEO/ O ambulanță s-a răsturnat pe o stradă din Capitală: două persoane, la spital

missing
21 noiembrie 2020, ora 13:25

Accident grav la Telecentru. O ambulanță care transporta o femeie cu suspecții la Covid-19, s-a răsturnat după ce s-a lovit violent cu un Renault. După ce a fost scoasă din  ambulanță, femeia acuza durere la un picior și a fost preluată de serviciile medicale. La spital cu dureri a ajuns și felcerul,  dar și un minor de 12 ani, pasager în  Renault. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: “Accidentul s-a produs pe sensul giratoriu de la cinematograful Gaudeamus vizavi de Ministerul Sănătății. Impactul a fost atât de puternic încât ambulanța s-a răsturnat, iar Renault-ula fost grav avariat.”

Această femeie suspectă la Covid se afla în ambulanță în momentul impactului, femeia a tras o sperietură zdravănă și acuza dureri la un picior.

Eu mă aflam în salvare, nu pot să vorbesc că mă doare piciorul.-V-ați speriat?-Sigur că da, dacă s-a răsturnat ambulanța.”

Femeia a fost preluată de o altă ambulanță și transportată la spital. Preluat de serviciile medicale a fost și felcerul care acuza dureri în piept, dar și pasagerul din Renault, un minor în vârstă de 12 ani.

Atât șoferul ambulanței, cât și al Renault-ului nu au avut de suferit. Șoferul autoturismului  declară că se deplasa regulamentar, iar la un moment dat, s-a pomenit cu ambulanța în față.

ȘOFER RENAULT: Eu mergeam la verde și el m-a lovit, el putea să ocolească dar a mers direct în mine.-Avea girofarul inclus?-Dar eu de unde știu.”

De cealaltă parte, șoferul de pe ambulanță susține că avea girofarul și semnalul sonor inclus atunci când traversa intersecția.

ȘOFER AMBULANTA: Era girofarul și sirena inclusă.-Unde vă deplasați?-La Ghioceilor 1 la centrul Covid.-Cum s-a întâmplat?-Dumnealui poate nu a auzit, toți s-au oprit dar el nu se grăbea.”

În urma impactului, ambele mașini au fost grav avariate. Pentru a pune ambulanța pe roți au intervenit două mașini de teren. La moment poliția investighează toate cauzele producerii accidentului.

“Pe cazul dat a fost pornită o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor. Șoferul care va fi găsit vinovat în dependență de leziunile suferite de cetățean, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.”

Am încercat să aflăm în ce stare se află pacienții care au ajuns la spital însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram