(video) Un bărbat s-a ales cu mașina furată și distrusă, după ce a lăsat-o la spălătoria auto. Făptașul - unul dintre angajați

Un tânăr angajat al unei spălătorii auto din Chișinău riscă sa stea după gratii după ce ar fi furat o mașină. Potrivit victimei, acesta i-ar fi lăsat cheile, însă făptașul a urcat la volanul mașinii și a plecat. Mai mult, tânărul suspect a avariat mașina pe strada Ion Creangă, iar ulterior a fugit de la fața locului, lăsând mașina de izbeliște.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani, originar dintr-o localitate din raionul Telenești.

În noaptea de 4 noiembrie, proprietarul mașinii „Volkswagen Touran”, i-a lăsat unitatea de transport și cheiile pentru ca acesta să o spele. Ulterior tânărul a urcat la volanul unității de transport fără acordul proprietarului și a părăsit teritoriul spălătoriei. Totodată, a accidentat mașina pe strada Ion Creangă, după care a abandonat-o.

Suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că se afla în stare de ebrietate și a furat automobilul pentru a se plimba.

Tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 1921 CP ,,Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.


Pub