18:03:58 19.04.2024
Stiri

„Ați lăsat americanii să facă ce vor în R. Moldova, de asta ați PIERDUT alegerile”. Dodon: „Dacă acum o să spun ceva... tot ce cred eu, nu mai vine Ambasadorul Hogan la întâlnire”

Actualitate 20.11.2020 12:44 Vizualizări4134 Autor: Ziarul National
„Ați lăsat americanii să facă ce vor în R. Moldova, de asta ați PIERDUT alegerile”. Dodon: „Dacă acum o să spun ceva... tot ce cred eu, nu mai vine Ambasadorul Hogan la întâlnire”


Președintele în exercițiu Igor Dodon consideră că unele state și-ar fi „băgat nasul prea adânc” în alegerile prezidențiale din R. Moldova și din acest motiv a pierdut cursa în fața Maiei Sandu.

„Ați lăsat americanii să facă ce vor în R. Moldova, de asta ați pierdut alegerile”, i-a transmis lui Dodon un urmăritor al live-ului său de vineri.

„Nu o să comentez. Eu peste o oră și jumătate am o întâlnire cu Ambasadorul SUA. Dacă acum o să spun ceva... așa tot ce cred eu, nu o să mai vină la întrevedere. Noi trebuie să fim în relații bune cu toți, dar e evident că unii își bagă nasul prea adânc”, a precizat Dodon, pe care președintele rus Vladimir Putin l-a sprijinit direct în alegerile prezidențiale.

De asemenea, Dodon spune că și ONG-urile din R. Moldova, finanțate din Occident, au influențat rezultatul alegerilor prezidențiale.

„Avem peste 14 mii de ONG-uri, multe dintre ele finanțate din Occident. În această campanie ele au fost de partea oponentului meu, iar asta înseamnă finanțare ascunsă a campaniei electorale. Trebuie să ne gândim cum reglementăm acest lucru pe viitor”, a mai adăugat Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md