/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

În instituțiile medicale din țară vor fi distribuite 100 de concentratoare de oxigen

missing
20 noiembrie 2020, ora 12:34

Încă 100 de concentratoare de oxigen vor fi distribuite instituțiilor medicale din țară, datorită suportului financiar oferit de Fondul Global. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Concentratoarele de oxigen sunt extrem de importante în tratamentul bolnavilor cu afecțiuni pulmonare, diagnosticați cu COVID-19, care necesită un suport de oxigen imediat pentru a putea susține funcțiile vitale ale organismului”, a menționat Dumbrăveanu într-o postare pe Facebook.

De achiziții s-a ocupat Unitatea de Coordonare, Implementare și Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății (UCIMP).

Totodată, ministra susține că astăzi au fost activate alte 60 de paturi suplimentare la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru a face față numărului de internări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram