image
Sursa foto: poltia.md

Contrabandă cu marijuană în valoare de 300.000 de lei la Comrat: Doi bărbați, reținuți // FOTO

Doi bărbați în vârstă de 40 și 33 de ani riscă până la 15 ani de pușcărie pentru contrabandă cu produse narcotice în valoare de 300.000 de lei.

Suspecții originari din Dondușeni și Comrat au fost reținuți astăzi în urma perchezițiilor.

Potrivit PCCOCS, s-a stabilit că membrii grupării, realizau droguri sub formă de „marijuană”, pe care le distribuiau pe teritoriul țării.

Ulterior a fost reținut și liderul grupării, un bărbat în vârstă de 33 de ani. Acesta avea rolul de a cultiva plantele de cânepă în fâșiile forestiere din localitate, ulterior le prelucra și le transmitea spre comercializare.

La domiciliul acestuia au fost găsite mai multe pachețele din polietilenă pentru ambalarea și dozarea drogurilor, cântar la scară mică, utilaj destinat cultivării plantelor de cânepă, semințe de cânepă. În rezultatul perchezițiilor, a fost ridicată o cantitate de aproximativ 3 kg de marijuana, cu o valoare totală de aproximativ 300.000 lei.

Ambii bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore, ulterior instanța de judecată a aplicat măsura preventivă sub formă de arest pe un termen de 30 zile. Acum aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

poltia.mdpoltia.md

poltia.mdpoltia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: