image
Sursa foto: GettyImages

Fiul cântăreţului Bobby Brown a murit la 28 de ani

Bobby Brown Junior, fiul în vârstă de 28 de ani al cântăreţului Bobby Brown, a fost găsit decedat miercuri într-o locuinţă din Los Angeles, a precizat departamentul de poliţie din oraşul american, potrivit DPA.

LAPD nu a oferit multe detalii cu privire la circumstanţele în care s-a produs decesul.

Jeff Lee, purtător de cuvânt al departamentului de poliţie, a declarat că poliţiştii au răspuns unui apel de urgenţă în jurul orei 13:50 în complexul 5200 de pe White Oak Avenue, din cartierul Encino, Los Angeles. ''La sosirea agenţilor, au găsit o persoană întinsă la pământ'', a spus Lee.

Brown a fost pronunţat decedat la faţa locului, iar anchetatorii nu cred că este vorba despre un act criminal, a precizat poliţia.

Decesul tânărului este cel mai recent eveniment dintr-o serie de tragedii produse în familia lui Bobby Brown. Bobbi Kristina Brown, fiica acestuia cu legendara cântăreaţă Whitney Houston, a decedat în 2015, la 22 de ani, după ce a fost găsită în stare de inconştienţă în cada de baie. În urma autopsiei, au fost descoperite mai multe droguri şi medicamente care se eliberează pe bază de reţetă, inclusiv marijuana, alcool şi medicamente sedative sau contra anxietăţii. Cauza morţii a fost stabilită ca fiind ''scufundare în apă asociată cu intoxicaţie cu droguri''.

Cu câţiva înainte, Whitney Houston, care a fost căsătorită cu Brown timp de mulţi ani şi s-a luptat cu consumul de droguri şi abuzul de alcool, a fost găsită decedată după ce s-a înecat accidental în cada de baie a unei camere de hotel din Beverly Hills în noaptea de dinaintea Grammy Awards. Potrivit medicului legist, consumul de cocaină a exacerbat problemele cardiace al cântăreţei ducând la decesul acesteia.

Noutăţile partenerilor

comentarii: