Se dădea drept orfană, apoi fura banii, aurul și telefoanele din casele oamenilor. Mai mulți locuitori din Bălți, trași pe sfoară de o cerșetoare minoră

O minoră din Bălți ar fi furat mai multe bunuri materiale din casele oamenilor, invocând diverse motive, precum că este abandonată de părinți sau îi este foame. După ce mai multe persoane au fost trase pe sfoară, Angajații Inspectoratului de Poliție Bălți îndeamnă oamenii să fie precauți cui deschid ușa.

Foto: UNIMEDIA

„Angajații poliției îndeamnă locuitorii orașului Bălți să fie precauți. În ultima perioadă de timp, o minoră de origine romă, intră în blocurile de locuit sau alte încăperi, unde invocând diferite pretexte precum că ar fi fost abandonată de părinți și îi este foame sau alte diferite fapte care nu corespund adevărului.

Astfel, prin înșelăciune aceasta pătrunde în domiciliile persoanelor sau alte încăperi iar ulterior cînd proprietarii își distrag atenția, aceasta sustrage diferite bunuri (bani, aur, telefoane mobile ect.), după care dispare într-o direcție necunoscută”, se arată în mesajul polițiștilor, postat pe Facebook.

În acest context, oamenii legii îndeamnă oamenii să manifeste maximă atenție, pentru a nu cădea victimă unei astfel de infracțiuni.


Pub