(foto) „Moldova in Fashion Conference”. ZIPHOUSE te invită la cea de-a cincea ediție a conferinței naționale în domeniul fashion

Moldova-in-fashion-WTVOX-4
Foto: wtvox.com

Pe 26 noiembrie, ZIPHOUSE te invită la ce-a de-a cincea ediție a celui mai important eveniment informațional din industria ușoară – Moldova in Fashion Conference.

Într-o perioadă în care provocările se țin lanț, ZIPHOUSE împreună cu speakerii internaționali ai evenimentului își propun să identifice și să împărtășească măsurile și scenariile de succes pentru viitorul brandurilor fashion, concentrându-se în mod special pe durabilitate, economie circulară și sustenabilitate, tendințe inteligente și inovatoare pe care brandurile trebuie să le ia în considerare pentru a depăși aceste provocări într-un mod eficient.

Evenimentul este destinat tuturor celor ce își doresc să afle despre cum se dezvoltă și se adaptează această industrie la noua normalitate, dar și celor ce își doresc să-și seteze propria afacere după scenarii internaționale eficiente.

Speakerii evenimentului vor fi experți de talie internațională, cu o vastă experiență în domenii precum economie circulară, business development, fashion marketing, sustenabilitate corporativă și tehnologii inovatoare pentru industria fashion.

Ediția din acest an vine să ofere participanților șansa de a îmbrățișa noile schimbări din industria ușoară prin perspectiva experților de talie internațională:
# Gwen Cunningham (Țările de Jos), Coordonator și Lector de Sustenabilitate în cadrul Amsterdam Fashion Institute, conducător al programului Circle Textiles în cadrul Circle Economy – organizație a cărei misiune este de a accelera practicile și implementările scalabile în economia circulară în diverse sectoare, inclusiv cel de fashion;
# Johanna Nilsson (Suedia), Lector, autor și consultant în antreprenoriatul sustenabil din domeniul designului vestimentar;
# Anna-Lisa Persson (Suedia), Consultant Sustainable Textile Handcraft, ce vine să ofere informații startup-urilo; locale despre adaptarea conceptului de sustenabilitate în afacerile lor.
# Marielle Person (Canada) – Consultant și profesor în cadrul Institului European de Design, iar discursul ei în cadrul evenimentului va fi despre valorificarea și puterea sistemelor 3D și prototipare pentru un brand sustenabil;
# Susanne Nejderås (Suedia), Directoare SMART TEXTILES, va vorbi despre Textile & Fashion 2030 și platforma care o gestionează SmartTextile – Textilele inteligente care ne revoluționează viața și ne monitorizează sănătatea, iar tehnologiile fac posibilă reciclarea și refolosirea fibrelor textile.La eveniment vor fi prezenți și alți speakeri, dar și fondatori ai brandurilor de succes pe piețe locale și internaționale, oferind exemple din perspectiva proprie și traseul parcurs în adoptarea trendurilor de sustenabilitate, economie circulară și tehnologii inovatoare din industria ușoară.

Conferința Moldova in Fashion este organizată de ZIPhouse Fashion Innovation Hub în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK. Această ediție este susținută și de partenerul privat AZART.

Toate detaliile despre eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook a ZIPHOUSE Moldova, iar accesul la eveniment este gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente