image
Sursa foto: jurnal.md

Fără brad, concerte și târg de Crăciun în acest an în Piața Marii Adunări Naționale

În acest an din cauza pandemiei sărbătorile de iarnă vor fi marcate altfel în centrul capitalei. Fără tradiționalul brad, concerte și alte manifestații a anunțat Ion Chicu.

Au mai rămas câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, care în acest an din cauza pandemiei vor fi marcate fără simbolul tradițional, bradul din centrul capitalei. Anunțul a fost făcut de către premierul Ion Chicu într-o emisiune la un post privat de televiziune.

„Într-o lună încep sărbătorile. Anul acesta nu trebuie să ne facem iluzii, din cauza pandemiei nu va fi acel scenariu consacrat cu „Târgul de Crăciun”. S-a discutat la Cancelaria Guvernului. Am înțeles că colegii au discutat și cu Primăria Chișinău. Ei vor organiza ceva în Scuarul Catedralei Mitropolitane. Nu va fi „Târgul de Crăciun”, Guvernul nu va organiza și din câte am înțeles de la colegii de la Cancelarie, nici acel brad renumit care este poziționat în fața clădirii Guvernului nu va fi. Vor fi împodobiți brazii din adiacentul Arcului de Triumf. Este cert că nu vom avea acea amploare a sărbătorilor din cauza pandemiei”, a declarat Ion Chicu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: