image
Sursa foto: Getty Images

”Michael Schumacher urmărește cursele fiului său!” Noi indicii despre cum se simte legenda Formulei 1

Au apărut noi dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher după teribilul accident suferit la schi în 2013.

Conform bunului său prieten, Jean Todt, pilotul german este pe deplin conștient, deși a avut leziuni cerebrale grave acum 7 ani.

Jean Todt, actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, a fost partenerul lui Michael Schumacher la Ferrari și este printre puținii care îl vizitează regulat.

Întrebat dacă Michael Schumacher are idee despre cariera fiului său, Mick, Jean Todt a răspuns fără ezitare.

”Bineînțeles că Michael știe despre cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face.

Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea așteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel,” a declarat Jean Todt într-un interviu.

Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani, se pregătește să calce pe urmele tatălui său - el a concurat în FIA Formula 2, dar e gata să semneze un contract cu team-ul Haas din Formula 1.

Jean Todt declarase recent că se uită împreună cu Michael Schumacher la televizor, iar cursele din Formula 1 ar trebui să fie programul preferat. Însă nu a vrut să dea mai multe amănunte, din respect pentru intimitatea acestuia.

”Este o chestiune pe care prefer să nu comentez. Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător.

Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună,” a precizat Jean Todt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: