Val de ironii față de bradul „chel” care simbolizează Crăciunul la New York

Bradul de Crăciun de la Rockefeller Center este unul dintre cei mai renumiți din lume. Dar gigantul molid norvegian ridicat anul acesta în New York a stârnit un val de ironii și glume pe rețelele sociale scrie, digi24.ro.

Foto: digi24.ro

Bradul înalt de 23 de metri a sosit sâmbătă și a fost ridicat în poziție cu o macara. El va fi decorat în următoarele săptămâni, iar luminile vor fi aprinse în cadrul unei ceremonii, la începutul lunii viitoare.

Centrul Rockefeller a distribuit o imagine a acestuia pe Twitter, cu mențiunea: „Să înceapă sărbătorile!”

Însă utilizatorii rețelelor sociale au luat în derâdere bradul declarând „chel”, unii numindu-l un „omagiu potrivit pentru 2020”.

Tishman Speyer, compania care deține Rockefeller Center, s-a declarat „mândră” să păstreze tradiția bradului de Crăciun în acest an, după ce pandemia de coronavirus a dus la anularea altor tradiții de sărbători din New York.

Dar unii utilizatori rețelelor au spus că aspectul său este unul „dezamăgitor” și „gol”.

„Pomul de Crăciun Rockefeller, la fel ca și noi, a trecut cu adevărat prin multe în 2020”, a scris un utilizator de Twitter.

„Știu că este 2020 și totul este groaznic, dar Pomul de Crăciun al Rockefeller Center ar trebui să fie mult mai bogat”, a spus alt internaut.


Pub