Topul celor mai bine plătite joburi vacante din Moldova. Unde să te angajezi ca să ai un salariu de până la 20.000 lei

Ești în căutarea unui loc de muncă? Atunci această informație îți va fi utilă cu siguranță. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat topul celor mai bine plătite joburi pe piața muncii, vacante la data 16 noiembrie 2020, conform declarațiilor agenților economici.

Foto: ANOFM

Astfel, cel mai bine plătit loc de muncă vacant declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Compania Danube Oil Company SRL oferă 17 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb, responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Pe locult doi în clasamentul celor mai bine plătite joburi este funcția vacantă de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care se ocupă de producerea confecțiilor textile. Salariul varianză între 10 și 20 de mii de lei, în dependență de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești. O altă funcție vacantă bine plătită este cea de șef de producție la compania Agrostoc SRL din Leova. Persoana ce va fi angajată urmează să fie responsabilă de dirijarea procesului de producere. Pentru candidații cu experiență și studii tehnice se oferă un salariu de 17 mii de lei. Totodată, câte 16 mii de lei vor fi oferiți celor 2 conducători auto (transport internațional) din Bălți, care vor corespunde condițiilor de angajare, printre care și deținerea unui permis de conducere cat. D și experiență de lucru. 15 mii de lei se vor oferi drept remunerare lunară tehnologului principal al companiei Kellers SRL, care activează în domeniul fabricării berii. La mare căutare și în această lună sunt inginerii, tehnologii, apicultorii, asamblorii în domeniul construcțiilor, cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii de lei. Salarii de 8-10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru următoarele locuri de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc. Locurile de muncă disponibile pot fi ocupate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă, accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora: - vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency); - contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00; - accesați portalul www.angajat.md.


Pub