joi, 18 aprilie, 2024
10.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. 3 fermieri campioni Corteva din țară au fost premiați în cadrul Pria Farmers...

VIDEO. 3 fermieri campioni Corteva din țară au fost premiați în cadrul Pria Farmers Day

Recomandate

3 fermieri din țară care au obținut recolte record în condițiile deloc ușoare ale anului 2020, dar și au devenit în timp cei mai fideli clienți ai companiei Corteva, au fost premiați în cadrul evenimentului Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, un eveniment unic, conceput pentru a celebra realizările remarcabile ale fermierilor din țară.

Oleg Nistiriuc, Reprezentant Vânzări Semințe Corteva Moldova, a menționat că sute de fermieri din întreaga țară au ajuns a fi clienții fideli ai companiei, datorită flexibilității și suportului acordat pe parcursul anilor acestora.

„Avem sute de fermieri din Republica Moldova care au devenit între timp partenerii noștri și cu care am reușit să construim relații de succes. Oferim unii dintre cei mai buni hibrizi de floarea soarelui și porumb disponibili pe piață și prezentăm soluții complexe, adaptate necesitățiilor și condițiilor. În cadrul evenimentului, au fost premiați 3 cei mai buni fermieri, care au dat dovadă de performanță atât la cultura porumbului, cât și floarea soarelui”, a spus Oleg Nistiriuc.

În zona de nord, raionul Briceni, fermierul Viorel Baeșu, SRL DanistasPlant pentru al treilea an consecutiv a obținut cele mai mari recolte de porumb și floarea soarelui din Republica Moldova. Chiar și în condițiile 2020 acesta a obținut recolte de aproximativ 4 tone per hectar la floarea soarelui și peste 15 tone per hectar la porumb.

Anul trecut, acesta a bătut recordul absolut obținând recolte medii de 5 tone per hectar la floarea soarelui și peste 16 tone per hectar la porumb.

Tot în zona de nord, un alt campion a ajuns a fi fermierul Oleg Zabica, SRL ValenAgro Com, care a devenit cel mai mare utilizator de porumb și floarea soarelui Corteva.

În zona de sud, ce a fost cea mai afectate de secetă, fermierul Constantin Putregai, CAP Glia a reușit, totuși, să obțină performanțe într-un sezon dificil. Anual, acesta utilizează peste 3000 de saci de porumb și floarea soarelui Corteva.

În cadrul Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, fermierii au primit câte o diplomă pentru performanțe deosebite, dar și un premiu special.

Corteva Agriscience
Corteva Agriscience
Corteva Agriscience combină experiențele unor companii cunoscute, precum DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection și Dow AgroSciences.

Citește și ›

Advertoriale