image
Sursa foto: jurnal.md

În ziua alegerilor, Jurnal TV a fost cel mai urmărit post de televiziune

Pe parcursul zilei de 15 noiembrie, Jurnal TV au ținut pulsul alegerilor la minut și a înregistrat recorduri asbsolute de audiență. Sute de mii de oameni au stat cu ochii pe postul nostru de televiziune, urmărind știrile și edițiile speciale despre mersul votării în republică și în diasporă.

Conform datelor oferite de AGB Nielsen, măsurătorul oficial de audiență din Republica Moldova, principalul buletin de știri de la ora 19:00 a fost urmărit de peste 250 mii de oameni, iar în medie, în fiecare minut, Jurnalul orei 19 era urmărit de aproape 100 de mii de telespectatori. Atunci reporterii Jurnal TV au transmis în direct cele mai noi date despre cum s-a desfășurat scrutinul prezidențial.

Și jurnalele difuzate pe întreg parcursul zilei au fost vizualizate de un număr record de oameni. Edițiile speciale, la care au fost invitați experți și politicieni, au ținut în fața micilor ecrane, la fel, sute de mii de oameni. Numarul maxim de telespectatori a fost atins în orele serii. Maratonul electoral marca Jurnal TV, care a început la ora 21:00 și a durat până la miezul nopții, a fost ediția preferată pentru auditoriul național. Atunci aproape 430 de mii de oameni au stat cu ochii pe Jurnal TV.

„Le mulțumim tuturor telespectatorilor care au fost cu ochii pe Jurnal TV. Încă o dată confirmă că postul Jurnal TV se bucură de cea mai mare încredere în rândul telespectatorilor. Vreau să mulțumesc și întregii echipe Jurnal TV, care pe parcursul zilei a muncit mai mult de 18 ore, de dimineață până noaptea târziu, pentru a reflecta și a fi cu ochii pe cele mai importante evenimente din țară dar și în afara țării”, a declarat Adrian Buraga, director general al Jurnal TV.

Am înregistrat recorduri și pe pagina de Facebook a Jurnal TV, unde transmisiunile noastre în direct și știrile video au ajuns, timp de o zi, la aproape un milion de oameni, iar vizualizările continuă să crească. Oamenii ne-au urmărit și pe canalul nostru de Youtube. Transmisiunea online a rezultatelor în timp real a acumulat 89 de mii de accesări. Și ediția specială de la ora 21:00 a fost urmărită intens pe contul de Youtube Jurnal TV, adunând aproape 70 de mii de vizualizări.

Iar portalul Jurnal.md, care a relatat la minut mersul alegerilor, a înregistrat un record de aproape 700 de mii de afișări ale știrilor. Pe pagina de facebook a Jurnal.md, postările au avut un impact de peste 600 de mii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: