image
Sursa foto: IP Orhei

Sfârșit tragic pentru un bărbat: A fost tamponat mortal de două microbuze la Orhei

Accident grav în localitatea Cișmea, raionul Orhei. Un bărbat a murit, după ce a fost tamponat de două autovehicule, în timp ce a încercat să traverseze strada neregulamentar.

Impactul s-a produs aseară în jurul orei 18.00. Victima este un bărbat de 61 de ani, care a încercat să traverseze strada în afara trecerii pentru pietoni, într-un loc neiluminat, moment în care a fost tamponat violent de un microbuz de marca Mercedes, iar în urma impactului bărbatul a fost aruncat pe banda din sens opus, unde la fel a fost tamponat de un microbuz de rută.

Șoferul microbuzului de pe ruta Bălți-Chișinău, a mers cu vehiculul peste bărbat, și și-a continuat drumul, eschivându-se de la fața locului.

Din cauza leziunilor victima a murit pe loc. Șoferul Mercedesului nu consumase băuturi alcoolice, informează ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

Celălalt șofer în vârstă de 33 de ani a fost identificat și documentat. Acesta le-ar fi declarat polițiștilor că nici nu l-ar fi observat pe bărbat din neatenție.

Circumstanțele cazului se stabilesc de către polițiști.

Noutăţile partenerilor

comentarii: