image
Sursa foto: Facebook/Alexandru Slusari

Platforma DA nu va participa la discuțiile inițiate de Dodon: „Igor Nicolaevici, ocupați-vă de bagaje, citiți Codul Penal”

Fracțiunea Platformei DA din Parlament anunță că nu va merge la discuțiile inițiate de Igor Dodon privind identificarea unei noi majorități parlamentare.

„Este un anunț firesc. Nu vom merge la așa-zisele consultări cu așa-zisul președinte Igor Dodon. Nu există niciun raționament să mergem la asemenea consultări nici sub aspectul constituțional, nici sub cel politic. Viziunile noastre urmează să fie discutate în cadrul Parlamentului”, a declarat vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„Igor Nicolaevici, chiar nu aveți ce face acum? Poate să vă ocupați cu strângerea bagajelor, aveți multe de la luat de la Condrița. Mai luați „culioace”, puneți toată „tușonca” care a rămas în beci, conserve și să le evacuați. Aveți câteva tone de vin, ați făcut o moșie acolo la Condrița. Până la transmiterea puterii, aveți multe de cărat de acolo. Pregătiți-vă de procesele juridiciare. Nu o dată i-am dat sfatul să citească Codul Penal. Acum e cazul să intre în esența mai multor articole penale. Nu aveți de ce veni cu asemenea propuneri”, a adăugat Slusari.

Vicepreședintele Parlamentului a adăugat că fracțiunea pe care o reprezintă insistă pe revenirea deputaților în sala de plen.

Precizăm că Igor Dodon a informat deputații socialiști că în zilele următoare va iniția discuții cu deputații din alte grupuri parlamentare „pentru a identifica o nouă majoritate parlamentară gata să asigure stabilitatea și progresul în țară”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: