Drapelul R. Moldova, arborat pe cel mai înalt vârf din Africa. O moldoveancă a cucerit Kilimanjaro

Moldoveanca Olga Țăpordei a reușit performanța de a ajunge pe Uhuru Peak (5895 m), cel mai înalt vârf din masivul Kilimanjaro, Africa. Unde, în mod evident, aceasta a arborat drapelul Republicii Moldova.

Foto: instagram/Olga Țăpordei

Olga este una dintre fondatorii „Angry Business”, expertă în marketing și personal branding. Aceasta este foarte activă, fiind implicată mereu în tot felul de activități.

De curând, ea a pornit într-o aventură, un nou proiect de-al ei intitulat „UnLimiteDeȚăpordei”. Prin prisma acestuia a vrut să arate că se poate mai mult, a vrut să motiveze și să inspire la propriu comunitatea sa.

„Putem rupe împreună limite. Putem cuceri noi înălțimi la propriu, și în tot ce facem zi de zi. În locul în care te-ai năcut, în profesia pe care o ai sau afacerea pe care o dezvolți”, spune Olga.

Olga Țăpordei / Sursa:instagram/Olga Țăpordei

De unde a venit ideea creării „UnLimiteDeȚăpordei”

„Pasiunea de marketing, visele mele și Oamenii care vor să facă lucrurile din suflet, deosebit, cu adevărat utile și faine, și totodată vociferarea în discuții cu clienții/partenerii mei despre CSR(responsabilitatea socială corporativă) ca un instrument de marketing, destul de puțin utilizat la noi în țară, ei au spus că ar vrea și ar fi deschiși să facă ceva, dar nu a venit nimeni să le spună: hai să facem! Ajutați-ne! Atunci când am spus despre visurile mele, unul din care este #Kilimanjaro dar, deocamdată, probabil, trebuie să... „cresc mare” - mai multe companii cu care lucrez, au zis...noi vrem cu tine! Hai să te ajutăm! Iată asta e CSR! Pentru că ceea ce vei face Tu, va face o lume întreagă mai bună! Vei motiva Oamenii să-și urmeze visele și noi vom avea o societate mai frumoasă! Astfel de valori, nu se prea promovează, iar asta e ceea ce trebuie de promovat cu adevărat! Buy experience, not things! (Cumpără experiențe, nu lucruri!)”, este mesajul scris de Olga pe pagina sa de Facebook, referitor la proiectul său.

Olga Țăpordei / Sursa:instagram/Olga Țăpordei
Olga Țăpordei / Sursa:instagram/Olga Țăpordei

Zis și făcut! Acum o săptămână, tânăra a pornit spre Africa, iar astăzi și-a văzut visul cu ochii. Aceasta a arborat drapelul Republicii Moldova pe cel mai înalt vârf de pe continentul african.

Olga zilnic împărtășește cu comunitatea sa de pe instagram diferite postări din experiența sa pe Kilimajaro. Astfel, cei care o urmăresc au ocazia „să călătorească” virtual cu ea.

Olga Țăpordei / Sursa:instagram/Olga Țăpordei


Pub