fbpx

Dodon, la o întrevedere cu ambasadorul Rusiei, constată „realizarea unui nivel nou al dialogului strategic dintre cele două state”

Șeful statului în exercițiu a avut marți o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Dodon afirmă că a constatat, în cursul întrevederii, „realizarea unui nivel nou al dialogului strategic dintre cele două state și existența unui fundament solid pentru consolidarea în continuare a interacțiunii bilaterale, în diverse domenii de interes reciproc”.

Am discutat un spectru larg de chestiuni cu privire la agenda bilaterală, diplomatul rus exprimând recunoștință pentru eforturile pe care le-am depus în perioada mandatului meu de Președinte al Republicii Moldova și orientate spre îmbunătățirea relațiilor moldo-ruse”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit șefului statului, în mod special a fost discutată activitatea misiunii observatorilor din Rusia în cadrul alegerilor Președintelui Republicii Moldova. „În context, am adus mulțumiri părții ruse pentru interesul manifestat”, a adăugat acesta.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button