/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră: Noul MINI Vision Urbanaut este un vehicul digital în care toţi pasagerii intră printr-o singură uşă

missing
17 noiembrie 2020, ora 15:55

Marca MINI s-a folosit de evenimentul #NEXTGen pentru a prezenta astăzi, în exclusivitate mondială, noul MINI Vision Urbanaut – o interpretare complet nouă a unei perspective noi de utilizare a spațiului. Acest vision vehicle digital oferă mai mult spațiu interior și mai multă versatilitate decât oricând, dar cu o amprentă minimă.

Dacă are de gând MINI să-şi facă un produs de serie pe baza acestei viziuni nu s-a anunţat, însă aceasta are tot dreptul să existe.

Exteriorul și interiorul se schimbă pentru a reflecta momentul MINI activat și pentru a oferi experienței cea mai bună scenă posibilă. Un design care cuprinde toate experiențele utilizatorului, materiale durabile și un sistem de propulsie full electric sunt ingrediente suplimentare ale conceptului general. Află mai multe detalii şi vezi cum arată la interior, ca acasă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram