Ion Chicu: „Aduc felicitări președintelui ales, doamnei Maia Sandu”. Ce mesaj i-a lăsat premierul

Premierul Ion Chicu felicită noua șefă de stat, Maia Sandu, și pe întreg poporul moldav, mulțumind cetățenilor pentru promovarea cu succes a acestui examen al democrației și statalității.

Foto: UNIMEDIA

„Stimați Prieteni!

Republica Moldova și-a ales ieri următorul Președinte. Vreau să aduc felicitări întregului nostru popor pentru promovarea cu succes a acestui examen al democrației și statalității! Sper foarte mult, că politicienii vor ieși rapid din tranșeele luptelor pentru putere și vor începe, chiar de astăzi, să muncească pentru consolidarea oamenilor și soluționarea problemelor reale ale moldovenilor.

Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor noștri pentru participarea activă la scrutin. Am dat cu toții un exemplu de mobilizare pentru Republica Moldova! Mulțumesc CEC și tuturor angajaților statului, care au asigurat buna desfășurare a scrutinului.

Aduc felicitări Președintelui ales, Doamnei Maia Sandu, dorindu-i succes și puteri pentru muncă în interesul poporului și țării noastre.

Sănătate tuturor!”, a scris pe pagina sa de facebook, premierul Ion Chicu.

Amintim că, conform rezultatelor preliminare de la orele 07:00, după procesarea a 99,67% din procesele verbale, adică 2136 de procese verbale din 2143, Maia Sandu obține 57,53% și Igor Dodon - 42,47% din sufragii.


Pub