Horoscop luni, 16 noiembrie. Ce prezic astrele pentru nativii Gemeni și Vărsător

Horoscop luni, 16 noiembrie vă este prezentat ca de obicei, în fiecare duminică seara. Lunea este prima zi a săptămânii și este ideală pentru noi începuturi. Există și câteva aspecte de care trebuie să țineți cont, universal valabile pentru toate zodiile. Astfel, numerele norocoase ale zilei sunt 23, 5, 22 și 34, în timp ce culorile care fă pot face ziua mai frumoasă sunt movul, albul și argintiul.

Foto: Libertatea

Berbec

Există o posibilitate de câștig în acest debut de săptămână, fie că e vorba de o mică afacere sau ceva speculativ. Important este să vezi cum ai putea obține acest câștig. E un bun moment pentru acei dintre voi care va ocupați de promovare și vânzări.

Taur

Energia de care dai dovadă te ajută din punct de vedere profesional și menatal. Acum ai nevoie însă de relaxare, de un timp de calitate alături de cei dragi.

Gemeni

Această perioada are nevoie de tot efortul tău pentrua ajunge la anumite rezultate dorite. Încearcă să îți ții emoțiile sub control și să priveșți totul ,,la rece’’.

Rac

Încearcă să fii diplomat și să manageriezi situațiile care apar la muncă cu atenție. Este o perioada în care fiecare om poate avea ușor o nemulțumite și discuțiile pot apărea din orice.

Leu

Din punct de vedere profesional vă descurcați bine, dar din punct de vedere financiar trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți mai mult decât ar trebui.Încercați să evitați discuțiile legate de bani sau moșteniri

Fecioara

Anumite drumuri sunt necesare și aceastea pot aduce tratemente, rezolvări și ieșiri din anumite situații grele. Aveți toată energia să finalizați ce vă propuneți.

Balanță

Va este gândul la o vacanță, la sărbători sau plus și simplu la un timp liber departe de tot și de toate. Aveți nevoie de odihnă și cu cât trec zilele, cu atât sunteți mai nerăbdători. Încercați totuși să vă faceți planuri realizabile.

Scorpion

Poți câștigă bine din punct de vedere financiar și chiar dacă găsești anumite oferte care îți zâmbesc, încearcă să pui și niște bani la o parte pentru următoarea perioada.

Săgetător

E un moment bun să începi să îți schimbi strategia de a lucra sau de a te organiza. Comunicarea este și ea esențială, așa că nu ezita să îți exprimi sentimentele vizavi de ce simți.

Capricorn

Anumite câștiguri pot apărea la orizont, unele din ele neașteptate. Șansele sunt de parte ta și profitul poate apărea inclusiv din investițiile făcute în trecut.

Vărsător

Câștigurile pot apărea din muncă voastră din trecut, iar asta vă poate da o stare de mulțumire. Pentru cei care în ultima perioadă nu au avut cum să progreseze, acum e un bun moment să se gândească la noi afaceri sau idei.

Pești

Din punct de vedere financiar lucrurile pot evolua sau există speranțe că așa se va întâmplă. Este important să luați în considerare și părerile celorlalți atunci când vine vorba de anumite subiecte care nu va dau pace.

Sursa: Impact.ro


Pub