image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal.md, cel mai citit site în primul tur al alegerilor și record în turul II - peste 600.000 de afișări timp de o zi

Echipa Jurnal.md vă mulțumește cu respect pentru încredere și pentru că sunteți alături de noi!

Întreaga echipă a portalului Jurnal.md a muncit non-stop pentru a reflecta cât mai pe larg alegerile, atât în turul I, cât și în turul II al scrutinului, iar cea mai mare răsplată este că am fost în topul celor mai citite site-uri, iar știrile noastre au înregistrat record de accesări.

Potrivit Google Analytics, ieri și în prima parte a zilei de astăzi, Jurnal.md a fost accesat de peste 235 de mii de vizitatori unici, iar știrile noastre au acumulat peste 665 de mii de accesări, acestea continuând să crească.

Cea mai citită știre a fost cea cu rezultatele alegerilor, care o anunțau pe Maia Sandu noul președinte ales al Republicii Moldova. Live-textul cu rezultatele care continuau să apară de la CEC a fost accesat de peste 88.000 de ori până la această oră.

Iar datele Biroului de Audit al Tirajelor si Internetului arată că în turul I Jurnal.md a fost cel mai citit site de știri. În turul II, am intrat în top 5 cele mai accesate site-uri, mai arată BATI.

Am înregistrat recorduri și pe pagina noastră de Facebook, unde postările au avut un impact a peste 600 de mii de oameni.

În total, în ultima lună, potrivit Google Analytics, am înregistrat un milion de vizitatori unici și aproape 5 milioane de afișări.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Noutăţile partenerilor

comentarii: