(video) Imagini care îți fac piele de găină: O mamă și-a pierdut bebelușul în apele Mediteranei

O mamă și-a pierdut copilul în timp ce o barcă cu migranți s-a scufundat în Marea Mediterană. Băiatul femeii, în vârstă de doar șase luni, a fost descoperit ulterior înecat împreună cu alți cinci migranți, scrie digi24.ro. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Imaginile au fost făcute publice de un ONG implicat în criza migranților, pentru a atrage atenția asupra riscurilor la care se supun aceștia.

„Nu am să-mi mai văd copilul. Mi-am pierdut copilul. De ce eu? Unde este copilul meu?”, strigă femeia către salvatorii săi de pe o barcă aparținând ONG-ului spaniol Open Arms.

Open Arms spune că erau aproximativ 100 de migranți pe barcă . Aceasta a început să se scufunde în largul coastei libiene, operațiunea de salvare a durat toată noaptea.

Băiatul femeii, în vârstă de doar șase luni, Joseph, a fost descoperit ulterior înecat împreună cu alți cinci migranți.

Open Arms a declarat că a lansat filmările pentru a atrage atenția asupra pericolelor pe care le întâmpină migranții atunci când traversează Marea Mediterană, în special pentru că națiunile europene au blocat navele de salvare care operează în zonă.


Pub