03:42:57 29.03.2024
Stiri

FOTO // Cum arăta Loredana Groza la absolvirea liceului

Actualitate 16.11.2020 18:59 Vizualizări2761 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum arăta Loredana Groza la absolvirea liceului Unica


Loredana Groza (50 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. A debutat în lumea muzicală la vârsta de 16 ani, în 1986, printr-o participare la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a și câștigat „Marele Premiu”, fiind atunci desemnată cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Au trecut 34 de ani de atunci, dar Loredana a reușit prin talent, profesionalism și pasiunea pentru muzică să se reinventeze cu fiecare apariție publică și să rămână și astăzi în topul preferințelor publicului.

Cu prilejul împlinirii a 18 ani de la absolvirea liceului, Loredana a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie nostalgică cu ea, pe când era elevă.

„Poză de absolvire. 18 ani tocmai împliniți. Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane, #polivalentă din București sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc „Bună seară, iubite”, record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu. Când am făcut poză tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte să dau BAC-ul”, a scris artista în dreptul fotografiei care s-a viralziat instant adunând peste 10 milioane de aprecieri și sute de comentarii din partea fanilor, scrie unica.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md