Statele Unite o felicită pe Maia Sandu pentru alegerea în calitate de nou Președinte al Republicii Moldova

by D M
Distribuiti mai departe...

Statele Unite o felicită pe Maia Sandu pentru realizarea istorică de a fi aleasă în calitate de prima femeie Președinte a Republicii Moldova„, se spune într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA în Moldova. Toto acolo se menționează că „Liderii Republicii Moldova ar trebui acum să conlucreze pentru a face față continuei pandemii de COVID-19, pentru a dezvolta economia Republicii Moldova, pentru a-i consolida instituțiile democratice și pentru a-i apăra suveranitatea și integritatea teritorială„, iar Statele Unite își reafirmă angajamentul pentru sprijinirea cu fermitate a acestor eforturi.

Maia Sandu a mai fost felicitată astăzi de președintele Consiliului European, Charles Michel și președintele Comisiei Uniunii Europene, Ursula Von der Leyen.
 
Cetățenii Moldovei au ales în mod clar un curs care prioritizează justiția, lupta reală împotriva corupției și o societatea mai dreaptă. UE este pregătită să intensifice parteneriatul nostru strâns„, se spune într-o postare pe Facebook a Delegației UE în Moldova.

Tot astăzi, Maia Sandu a primit felicitări din partea lui Klaus Iohannis, Vladimir Putin, Vladimir Zelenscki, Svetlana Tihanovskaia, Ludovic Orban și alții. 

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...