Coronavirus // 564 de cazuri noi, dintre care 46 sunt lucrători medicali

Irina Odobescu
16/11/2020
report.md

Autoritățile au raportat, luni, alte 564 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus după efectuarea a 1.429 de teste. În același timp, au fost raportate alte 46 de cazuri de infectare a lucrătorilor medicali – 15 medici, 24 de asistenți medicali și șapte persoane din rândul personalului medical.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 89.843. Responsabilii din Sănătate au raportat că 256 de pacienți sunt în stare gravă, dintre care 47 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Luni au decedat alți 16 pacienți din cauza complicațiilor provocate de infecție, iar bilanțul deceselor a ajuns la 2.035.

Irina Odobescu
16/11/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii