fbpx

video | Le-a spus polițiștilor că a băut must! Un șofer, reținut la Comrat în stare de ebrietate avansată. Rezultatul alcooltestului

Un șofer în stare de ebrietate avansată a fost oprit aseară de Poliție în apropiere de localitatea Chirsova, raionul Comrat. Oamenii legii au stopat vehiculul pe care îl conducea după ce au observat că acesta se deplasează neuniform.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 17:00. Bărbatul s-a dovedit a fi un locuitor de 30 de ani a raionul Cantemir. Potrivit Poliției, acesta era vizibil în stare de ebrietate.

Ca urmare, șoferul a fost înlăturat de la volanul mașinii personale și supus testului alcoolscopic. În aerul expirat de acesta a fost identificată o concentrație de alcool de 1, 21 mg/l. Acesta deține permis de conducere și le-a declarat oamenilor legii că a consumat doar must.

Poliția precizează că, în weekend, pe teritoriul țării au fost identificați 23 de șoferi care se aflau la volan în stare de ebrietate. Totodată, oamenii legii amintesc că respectarea Regulamentului Circulației Rutiere este pentru toți, iar șofatul după consumul de băuturi alcoolice poate avea consecințe dramatice.

Articole asemănătoare

Back to top button