fbpx

Evadare ca în filme în Austria. Un deținut român, căutat de polițiști de trei zile

Un deținut român este căutat de polițiști de trei zile, după ce sâmbătă a reușit să evadeze. Totul s-a întâmplat în Austria, la St. Pölten.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deținutul în vârstă de 27 de ani se afla după gratii pentru săvârșirea unei infracțiuni contra proprietății în Germania. Acesta a reușit să evadeze în timp ce gardienii l-au dus la un spital pentru îngrijiri medicale, scrie presa locală.

Românul a reușit să scape după ce a primit tratamentul, ieșind pe ușa cabinetului. După ce a părăsit clădirea, bărbatul a urcat într-o mașină în care îl aștepta la intrare.

Gardienii au tras mai multe focuri în direcția mașinii, însă fără rezultat. Mașina a fost abandonată la ieșirea din localitate, iar deținutul și cei trei complici ai săi – doi români și un croat – ar fi urcat în două taxi-uri cu care ar fi plecat spre Viena.

Cele două mașini au fost interceptate după ce un cetățean a alertat poliția. Cei trei complici au fost prinși și arestați, însă deținutul evadat nu era cu ei.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Walter Schwarzenecker, a spus că cei trei complici ai cetățeanului român au refuzat să facă orice declarație.

 

Articole asemănătoare

Back to top button