/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Și președinta Comisiei Europene a felicitat-o pe Maia Sandu: „UE este gata să sprijine Moldova” 

16 noiembrie 2020, ora 14:08

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis un mesaj de felicitare pentru Maia Sandu, după victoria din cadrul turul II al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.

„Victoria dumneavoastră este un apel clar pentru combaterea corupţiei şi restabilirea respectării statului de drept – calea spre un viitor prosper. UE este gata să sprijine Moldova”, a scris Ursula von der Leyen pe contul său de Twitter.

Maia Sandu a câștigat al doilea tur al scrutinului prezidențial din 15 noiembrie, cu 57,75% din voturi, iar Igor Dodon a obținut 42,25% din voturi.

Precizăm că Maia Sandu a fost felicitată de mai mulți oficiali.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram