/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Suntem 3000 pe Telegram. Cel mai urmărit canal de știri în limba română

missing
16 noiembrie 2020, ora 14:50

Canalul nostru de Telegram a ajuns la cifra de 3000 de abonați. În prezent, TV8.MD pe Telegram este cea mai citită sursă media de limbă română din Moldova.

Nu doar cei de acasă au dat fallow canalului nostru de Telegram. O mare parte din cei care au decis să ne urmărească sunt oamenii din diasporă. Vă mulțumim pentru încredere, apreciere și vă invităm să rămâneți alături de noi în continuare.

Pe canalul nostru de Telegram veți găsi știri actuale despre viața social-politică și economică din țară, dar și divertisment. De asemenea, apreciem mult feedback-ul venit din partea voastră, căci așa devenim mai buni.

Vă mulțumim!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram