/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Rusia speră să stabilească relații de lucru cu președinta aleasă, Maia Sandu

missing
16 noiembrie 2020, ora 15:44

Rusia respectă alegerea poporului Republicii Moldova şi speră că va stabili o relaţie de lucru cu Maia Sandu, candidata care l-a învins pe preşedintele în funcţie Igor Dodon în alegerile desfăşurate duminică, a indicat luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Reuters.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), Maia Sandu, a câștigat detașat turul II alegerilor prezidențiale din R. Moldova. Rezultatele finale prezentate de Comisia Electorală Centrală(CEC) arată că Maia Sandu l-a învins pe Igor Dodon cu o diferență de peste 250 de mii de voturi.

Citește și: Președintele rus Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria în alegerile prezidențiale

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram