Cu ce scop, pentru prima dată, Volvo a scăpat de la 30 m înălţime 10 maşini noi

16 noiembrie 2020, ora 15:51

Ceea ce veţi putea vedea mai jos este cel mai extrem test de impact efectuat vreodată de Volvo Cars și unul crucial. Specialiștii în descarcerări folosesc adesea mașini prăbușite la Centrul de siguranță al Volvo Cars pentru a-și perfecționa skill-urile.

Pentru a permite serviciilor de salvare să se pregătească pentru orice posibil scenariu de accident rutier și pentru a simula forțele care erup în cele mai extreme accidente, dincolo de ceea ce poate fi simulat într-un crash test obişnuit, Volvo Cars a luat recent măsuri la fel de extreme. Pentru prima dată, a aruncat mai multe maşini noi ridicate cu o macara, de la o înălțime de 30 de metri.

Această abordare a dus la crearea unor daune suficiente pentru a simula în mod adecvat cele găsite în cele mai extreme scenarii de accident. Citeşte continuarea şi vezi imagini video din cadrul testelor, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram