image
Sursa foto: jurnal.md

La Bender se organizează transport pentru alegători: Listele au fost întocmite acum trei zile; Vor primi și bani // VIDEO

În fața unui magazin din orașul Bender se organizează transport pentru alegători. Aceștia s-au înscris în niște liste acum câteva zile. Din imaginile primite pe adresa redacției se vede cum o doamnă cu mai multe foi în mână organizează transportarea alegătorilor. Sursa noastră ne spune că oamenii vor primi și bani, câte 200 de lei.

În orașul Bender în fața unui magazin mai multe persoane stau și așteaptă să meargă la vot. Conform surselor noastre aceștia s-au înscris într-o listă acum câteva zile, iar astăzi așteaptă transportul ca să meargă la vot.

„Este o doamnă care a făcut liste cu cei care merg la vot. Azi nu mai face liste, dar pot să merg gratis când vine transportul. Și angajații magazinului mi-au spus că câteva zile s-au întocmit liste cu cei care vor să meargă la vot și că aceștia vor primi 200 de lei.

O mașină albă deja a doua oară vine și încarcă lumea. Merg cel mai probabil la Proteagailovca, acolo din câte am înțeles nu este poliție.

Organizatoarea are liste în mână și scrie ceva, sublinează, umblă cu ele de fiecare dată când vine trasnportul”, ne spune sursa noastră care ne-a transmis și imagini video.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: