image
Sursa foto: libertatea.ro

Caz șocant la Ungheni: Un tânăr s-a împușcat în cap din frica izbucnirii unui război mondial; A lăsat și un bilet de adio

Un tânăr în vârstă de 35 de ani din Ungheni s-a împușcat în cap cu arma de vânătoare, din frica izbucnirii unui război mondial. Victima ar fi avut tulburări de anxietate și a lăsat și un bilet de adio.

Totul a avut loc astăzi în satul Cornești, poliția fiind alertată la ora 14:51.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, tânărul și-a pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare pe care o deținea legal.

„La fața locului s-a stabilit că bărbatul aflându-se la domiciliul său în satul Cornești, ca rezultat al unor tulburări de anxietate asociate cu frica față de pericolul izbucnirii unui război mondial, și-a pus capăt zilelor, împușcându-se cu o armă în cap.Înainte de a recurge la acest gest victima a lăsat un bilet de adio”, a declarat Cristina Vicol.

Victima locuia împreună cu părinții și avea la întreținere un copil minor. În ultima perioadă făcea abuz de băuturi alcoolice.

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat la examinarea medico - legală, iar în prezent poliția efectuează investigații pentru stabilirea circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: