image
Sursa foto: facebook.com/TroncotaConstantin

Alegerile de la secția de votare din Frankfurt s-au încheiat; Cele 5000 de buletine de vot, EPUIZATE

UPDATE 19:30 // Alegerile de la secția de votare din Frankfurt pe Main, Germania, s-au încheiat, asta după ce cele 5000 de buletine de vot au fost epuizate. Ultimul buletin de vot s-ar fi dat la 17.55, ora locală, informează moldovenii din diaspora.

______

UPDATE 16:46 // Procesul de votare la secția din Frankfurt pe Main a fost suspendat până la 17:35, ora Moldovei.

Poliția evacuează zona, intrarea pe teritoriu nu este admisă din motive de securitate. Conform estimărilor poliției, va fi necesară până la o oră și jumătate pentru verificarea vizând explozibilul a întregului perimetru.

________

La secția de votare nr. 1/349 din Frankfurt este alertă cu bombă. Anunțul a fost făcut de Comisia Electorală Centrală de la Chișinău.

Procesul votării a fost sistat, iar polițiștii germani, însoțiți de câini, inspectează clădirea și le-au cerut oamenilor să se îndepărteze de secția de votare.

„Cu câteva minute în urmă, reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt. În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare. Funcționarii din cadrul biroului electoral evaluează operativ situația și, în funcție de evoluția acesteia, vor lua decizii despre activitatea de mai departe a secției de votare”, se spune în declarația CEC.

alertă frankfurtalertă frankfurt

Între timp, mulțimea așteaptă afară, iar la un moment dat lumea scanda: „Vrem să votăm!”.

Așa ceva! Comisia Electorală Centrală aloooooo! Posted by Denis Margine on Sunday, 15 November 2020

Posted by Constantin Troncota on Sunday, 15 November 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: