image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase: O felicităm pe Maia Sandu pentru victoria reușită astăzi în numele celor care își doresc o Moldovă europeană

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia victoriei obținute în fața lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale.

„Popor curajos al Moldovei, ai scris Istorie! Îmi exprim gratitudinea, admirația și respectul pentru mobilizarea exemplară a cetățenilor țării, de Acasă și din Diasporă, și la acest tur doi de scrutin. Este dovada supremă a dorinței sincere a oamenilor pentru schimbarea în bine a Moldovei, o țară din care să nu vrei să pleci, în care să vrei să revii, să rămâi și să trăiești alături de cei dragi. Le mulțumesc în egală măsură colegilor și simpatizanților Platformei DA precum și tuturor celor care prin implicarea plenară în scrutinul de azi au dovedit că își doresc un viitor European pentru Republica Moldova!”, a menționat Andrei Năstase.

„Alături de toți colegii și simpatizanții Platformei DA, o felicităm pe doamna Maia Sandu pentru victoria reușită astăzi în numele tuturor celor care își doresc o Moldovă Europeană, dreptate și o viață mai bună acasă”, a adăugat liderul Platformei DA.

Andrei Năstase a adăugat, în context, că este necesat de dus la bun sfârșit proiectele demarate, inclusiv proiectul nostru de lege nr. 210, înregistrat încă la 28 mai curent, care prevedea suplinirea numărului de buletine de vot în Diaspora de la 5.000 la 10.000 de unități precum și votarea timp de două zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: