Alerta cu bombă la secția de votare din Frankfurt s-a dovedit a fi falsă. Procesul de votare, reluat

(update) Procesul de votare în secția nr.nr. 1/349 Frankfurt, Republica Federală Germania a fost reluat!

Foto: fb/TudorRusu

(update) În continuarea mesajului de mai jos, având în vedere art. 56 alin (1) din Codul Electoral, pericolul la adresa alegătorilor, Președintele BESV 1/349 Frankfurt pe Main a decis suspendarea votării pentru 1 oră, până la 17:35, ora Moldovei. Poliția evacuează zona, intrarea pe teritoriu nu este admisă din motive de securitate. Confom estimărilor poliției, va fi necesară 1-1,5 h pentru verificarea vizînd explozibilul a întreg perimetrului.

Alertă cu bombă la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt, Republica Federală Germania. MAEIE anunță că acum ceva timp, reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare.

Funcționarii din cadrul biroului electoral evaluează operativ situația și, în funcție de evoluția acesteia, vor lua decizii despre activitatea de mai departe a secției de votare.


Pub