(update) Procesul de votare, reluat la Frankfurt, după ce Poliția a verificat perimetrul secției de votare, unde ar fi fost amplasată o bombă

(update) Procesul de votare la secția nr. 1/349 din Frankfurt, Germania, a fost reluat, după ce Poliția a verificat perimetrul secției de votare, unde ar fi fost amplasată o bombă, anunță MAEIE.

Procesul de votare de la secția nr. 1/349 Frankfurt, Republica Federală Germania, a fost suspendat, iar Poliția evacuează zona, după ce o persoană a anunțat oamenii legii, prin apel telefonic, cu privire la plasarea unei bombe în secția respectivă.

„Având în vedere art. 56 alin (1) din Codul Electoral, pericolul la adresa alegătorilor, președintele BESV 1/349 Frankfurt pe Main a decis suspendarea votării pentru 1 oră, până la 17:35, ora Moldovei. Poliția evacuează zona, intrarea pe teritoriu nu este admisă din motive de securitate”, menționează Comisia Electorală Centrală.

Confom estimărilor Poliției, va fi nevoie de circa 1-1,5 ore pentru verificarea întreg perimetrului încareeste amlplasată secția de votare.

Amintim că mai puțin de o oră în urmă, MAEIE a anunțat că reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania, au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt.


Pub