(video) Cozi și la unele secții din Moscova. Câți moldoveni au votat în Rusia până la această oră

La secțiile de votare din Rusia s-au prezentat, până la ora 17.00, pentru a participa la turul II al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova circa 9.800 de alegători. Informația a fost oferită, pentru Tass.ru, de către ambasadorului Andrei Neguță.

Potrivit ambasadorului Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguță, nu au existat probleme legate de buletinele de vot la secțiile deschise pe teritoriul țării respective.

Conform datelor prezentate de Neguță, până la aproximativ ora 17.00, la secțiile de votare din Rusia și-au exercitat dreptul civic 9.864 de alegători.

În timp ce în prima parte a zilei, unii conaționali au postat poze din fața secțiilor de votare, unde nu se vedeau alegători sau erau prezenți într-un număr mic, după amiază au apărut și imagini video în care se vede cum moldovenii au format cozi la unele secții din capitala Rusiei, Moscova. Chiar și așa, oamenii nu au fost nevoiți să aștepte ore în șir pentru a vota, așa cum s-a întâmplat în mai multe orașe europene, unde au fost deschise secții de votare pentru moldovenii din diasporă.


Pub