Un bărbat din Ungheni s-a împușcat în cap, cu propria armă de vânătoare

Un tânăr în vârstă de 35 de ani din Ungheni și-a pus capăt zilelor, împușcându-se cu o armă de vânătoare. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 14:51, de către tatăl acestuia.

Foto: UNIMEDIA

Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că, victima se afla acasă, la domiciliul părinților săi din satul Cornești.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, bărbatul și-a pus capăt zilelor prin efectuarea unei împușcături în regiunea capului cu arma de vânătoare de model „ИЖ-26”, pe care o deținea legal. Înainte de a recurge la acest gest, el a lăsat un bilet de adio.

În cadrul anchetei, s-a constatat că acesta suferea de tulburări de anxietate asociate cu frica față de pericolul izbucnirii unui război mondial.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul locuia împreună cu părinții și la moment are la întreținere un copil minor. În ultima perioadă de timp făcea abuz de băuturi alcoolice.

În prezent cadavrul bărbatului a fost îndreptat la examinarea medico - legală la Secția medico-legală Călărași. Poliția efectuează acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.


Pub