(video) CEC: Cu regret 5 secții s-au închis cu mult timp înainte, din cauza epuizării buletinelor de vot. Alte trei secții și-au prelungit programul

Comisia Electorală Centrală susține că 5 secții de votare din străinătate și-au încheiat activitatea cu mult mai devreme decât era stabilit, din cauza epuizării buletinelor de vot. Este vorba despre două secții de vot din Germania, una din Franța și alte două din Marea Britanie.

Foto: UNIMEDIA

„Scrutinul de astăzi s-a desfășurat fără incidente majore. La ora ora 22:00 s-au închis toate secțiile de votare cu excepția unei, care probabil în acest moment a finalizat activitățile, deoarece prelungirea unei secții din Călărași a decis să prelungească termenul cu o oră.

Cu regret în 5 secții și-au încheiat cu mult timp înante din cauza epuizării buletinelor de vot, aceste 5 secții pentru moment sunt din frankfurt, două secții din Londra, o secție din Franța și o secție din Germania, Berlin. Totodată, 3 secții din străinătate au decis prelungirea programului. Este vorba despre Budapesta cu 30 de minute, și cu câte două ore la secția din Tel Aviv și Germania Kassel”, a precizat reprezentantul CEC.


Pub