Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Dorin Chirtoacă a dat…

VIDEO Dorin Chirtoacă a dat buzna la sediul PSRM, cu un „kuliok” legat cu o panglică neagră

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a dat buzna în sediul PSRM, după închiderea secțiilor de votare. Acesta a dus socialiștilor și lui Igor Dodon un „kuliok” cu o panglică neagră, menționând că asta simbolizează „modul în care ne luăm rămas bun de la hoție, sărăcie și jocuri pe sub masă”.

Liberalul spune că ideea nu îi aparține și că s-a inspirat de la alegătorii din Germania.

„Este un moment al adevărului. Lucrurile s-au așezat la locul lor. Ideea nu îmi aparține. Este ideea unor cetățeni de-ai noștri de la Frankfurt. Ei au avut această inspirație să simbolizeze modul în care ne luăm rămas bun de la tot ceea ce am trăit în ultimii 30 de ani – corupție, sărăcie, hoție, aranjamente pe sub masă”, a comentat Dorin Chirtoacă.

În timp ce discuta cu presa, în sediul PSRM a fost deconectată lumina. Acesta a fost conectată după puțin timp.

Chirtoacă este de părere că întreaga echipă a CEC ar trebui să demisioneze, pentru modul „dezastruos” în care a fost organizat procesul de votare de peste hotarele țării.

„Iată efectul bumerangului. Cred că și ceaiul îi stă acum în gât. A ajuns să ne amenințe că ne dă la bot. Face fake-uri că diaporta este plătită, alertă falsă cu bombă. Mâine la prima oră, toată echipa CEC trebuie să demisioneze”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a calificat acțiunile liberalului ca fiind obraznice.