07:23:48 20.04.2024
Stiri

O bunică și-a născut propria nepoată. Fiica ei, copleșită de emoții: „A fost un proces ireal, dar mama s-a descurcat de minune!”

Știri 15.11.2020 19:59 Vizualizări1617 Autor: Ziarul National
O bunică și-a născut propria nepoată. Fiica ei, copleșită de emoții: „A fost un proces ireal, dar mama s-a descurcat de minune!”


Visul unei femei de a fi mamă a devenit realitate grație mamei ei, întrucât a acceptat să poarte sarcina timp de nouă luni. Astfel, de curând, aceasta a născut un copil perfect sănătos.

Julie Loving, o femeie în vârstă de 51 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă într-un spital din Illinois, Statele Unite ale Americii. Alături i-a fost chiar fiica ei, Breanna Lockwood, mama biologică a fetei.

Fetița, care va purta numele Briar Juliette Lockwood, este primul copil al Breannei și al soțului ei, Aaron. Cei doi sunt părinții biologici ai copilului.

„A fost un proces incredibil”, a povestit Breanna Lockwood în cadrul emisiunii „Good Morning America”.

„Toate sentimentele au venit rapid, în timp ce o vedeam pe mama cum trece prin toată această experiență și toate sacrificiile pe care le face pentru ca eu să devin mamă.”, a mai mărturisit femeia.

Julie Loving a născut o fetiță perfect sănătoasă în urma unei operații de cezariană, întrucât au apărut niște probleme, în ciuda faptului că sarcina a decurs cât se poate de normal, potrivit mărturisirilor făcute de ea.

„S-a descurcat de minune. A fost o zi foarte emoționantă și cu multe lacrimi, însă au existat și câteva momente îngrozitoare. Medicii au fost grozavi și s-au descurcat de minune”, a mai povestit tânăra.

Lockwood, în vârstă de 29 de ani, lucrează ca igienist dentar. Ea și Aaron au încercat să aibă un copil imediat după ce s-au căsătorit, în 2016. Un an mai târziu, după numeroase încercări, cei doi au apelat la un specialist în fertilitate. Aproape doi ani mai târziu, după nenumărate fertilizări in vitro, numeroase operații și câteva sarcini pierdute, medicul lui Lockwood i-a spus să ia în considerare ideea de a apela la o mamă surogat, întrucât uterul ei nu poate susține o sarcină.

Tânăra nu s-a gândit niciodată că mama ei ar putea fi cea care îi va purta copilul pe parcursul celor nouă luni, însă femeia a fost entuziasmată de idee și s-a implicat imediat.

„Am alergat 19 maratoane și am participat la câteva trialtoane”, a mărturisit Loving, care are și un fiu de 27 de ani.

„Am simțit că sunt sănătoasă și pot face asta. Am avut sarcini ușoare cu cei doi copii”, a mai adăugat ea, potrivit ABCNews.

Vestea că Loving a rămas însărcinată a venit la scurt timp de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, imediat după ce a fost impusă carantina. Pentru a avea grijă de sănătate, femeia a renunțat la jobul ei care implica intrarea în contact cu numeroase persoane.

Tânăra, care locuiește la 15 minute distanță de părinții ei, a fost alături de mama ei pe toată durata sarcinii și evident, în momentul în care a născut. Ea a mărturisit, de asemenea, că își va duce fiica să-și vadă bunica zi de zi și crede că va exista o legătură specială între ele.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md