Atenţie! Ofertă specială pentru Jaguar F-PACE de Black Friday

Dealerul Jaguar în Republica Moldova anunţă o ofertă specială pentru modelul F-PACE! Cu ocazia bine cunoscutului Black Friday, orice client interesat poate beneficia de trei propuneri foarte avantajoase!

În primul rând, aflaţi că din ofertă fac parte şase automobile care sunt propuse la un preţ special, dar şi mai mic decât preţul de listă! Al doilea avantaj ar fi că acestea pot fi procurate în rate, iar al treilea este că ratele vor fi fără dobândă!

Toate cele şase automobile din stoc sunt în specificaţia R-Sport şi dispun sub capotă de propulsoare diesel cu 180 sau 240 CP. Toate motoarele vin cuplate la transmisii automate în opt trepte, care trimit puterea spre roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală.

Toate detaliile despre ele şi lista dotărilor de care dispun pot fi analizate aici. Cea mai ieftină maşină din listă, cu 240 CP la activ, are un preţ mai mic de 45.000 de euro!

Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să contactaţi nr. de telefon (+373) 22 578 922

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-test-drive-jaguar-f-pace/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/