(video) Premieră mondială: Noul Ferrari SF90 Spider – prima decapotabilă PHEV a mărcii

După Ferrari SF90 Stradale, italienii s-au gândit, de ce nu, să scoată la vânzare şi o variantă decapotabilă a primului său automobil plug-in hybrid de serie cu 1.000 de CP. Se numeşte SF90 Spider şi nu este limitat în producţie.

Caracteristici cheie:

  • Are exact aceleaşi specificaţii şi platformă tehnică pe care o are varianta coupe. Le-am descris pe toate aici în detalii, de aceea nu le vom mai repeta.
  • Partea superioară dură retractabilă (RHT) a fost adoptată din nou deoarece garantează izolarea fonică optimă și protecția împotriva lucrurilor nedorite când este montată, nu se deformează la viteze mari și oferă spațiu și confort excepțional ocupantului. Acoperişul RHT îi este atât de compact, simplu și ușor încât poate fi acționat în doar 14 secunde, chiar şi atunci când mașina este în mișcare.
  • Cheia succesului Ferrari RHT, care şi-a marcat premiera pe modelul 458 Spider în 2011, și care a evoluat constant în anii care au urmat, este că ocupă doar 100 de litri de spațiu, mai degrabă decât 150-200 de litri necesari de un sistem tradițional. Utilizarea aluminiului în construcția sa înseamnă, de asemenea, că este cu aproximativ 40 kg mai ușor decât un top dur retractabil convențional.
  • Cu toate acestea, cabina modelului este uşor montată mai aproape de osia frontală, linia acoperişului se află cu 20 de mm mai jos decât pe SF90 Stradale, iar montanţii frontali au fost făcuţi mai subţiri.
  • O fereastră spate electrică reglabilă garantează un confort superb al ocupantului chiar și la viteze mari atunci când RHT este coborât.
  • Așa cum este în cazul lui SF90 Stradale, SF90 Spider este, de asemenea, disponibil cu pachetul Assetto Fiorano, care include o listă de upgrade-uri exclusive care îl diferențiază de mașina standard. Printre acestea se numără amortizoare multimatice derivate curse, adoptarea de fibră de carbon şi titan pentru mai multe piese (ceea ce face maşina cu 21 kg mai uşoară), un spoiler spate din fibră de carbon și anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2, alături de o livrea opţională în două tonuri.
  • Unitatea sa de propulsie este formată dintr-un V8 biturbo de 4.0 litri (cu 780 CP/800 Nm), asistat de trei electromotoare care generează împreună alţi 220 CP. Cutia de viteze este una F1 DCT cu opt trepte. Tracţiunea – integrală.
  • Caracteristicile sale dinamice, chiar dacă are 1.691 kg (coupeul 1.570): 0-100 km/h în 2.5 secunde, 0-200 km/h în 7.0 secunde (coupeul 6.7 secunde, singura diferenţă) şi o viteză maximă de 340 km/h. Chiar şi calea de frânare este identică – 29.5 metri. Autonomia în regim electric se ridică la 25 de km (cu o viteză maximă de 135 km/h).

Pentru un SF90 Spider se oferă o garanţie de 7 ani la nivel internaţional, cu revizii tehnice efectuate o dată la 20.000 de km sau o dată în an dacă nu se înregistrează parcurs. Proprietarii mai beneficiază de diverse bonusuri şi acces la evenimente exclusive.

Preţul maşinii poate trece uşor de 450.000 de euro.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-moldovean-a-facut-cunostinta-in-exclusivitate-cu-primul-ferrari-sf90-stradale-assetto-fiorano-din-londra/

Toate detaliile despre SF90 Spider:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/