(foto) Un vechi Ford Mustang a fost văzut în vama Giurgiuleşti. Stă acolo de aproape o lună

Un vechi Ford Mustang Coupe de primă generaţie (cel mai probabil din 1967), model pe care am avut oportunitatea să-l testăm şi noi, a fost observat pe teritoriul terminalului vamal rutier de la Giurgiuleşti. Nu cunoaştem cui îi aparţine, însă cert este că nu e în cea mai bună formă a sa.

Coupeul legendar are cel puţin două cauciucuri sparte şi o caroserie care necesită o recondiţionare, în special în zona acoperişului. Dacă a ajuns acolo pe propriile roţi sau pe o platformă nu putem şti. Însă, reieşind din starea în care este, probabil s-a încercat a fi importat pentru careva piese.

Contactată de AutoBlog.MD Olesea Puşcaşu, ofiţer de presă al Serviciului Vamal, ne-a informat că automobilul retro stă acolo de aproximativ o lună de zile. Persoana care a dorit să o introducă pe teritoriul țării a vrut să o declare prin acțiune, dar nu a putut să prezinte acte care ar fi confirmat faptul că maşina se afla la evidență permanentă în altă țară. Persoana în cauză a comunicat că va reveni să prezinte actul necesar, lucru care încă nu s-a întâmplat.

FOTO: facebook.com/vitya84

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cum-merge-ford-mustang-1967-visul-american/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/