fbpx

video | Dodon spune că va anunța, în 2-3 zile, schimbări de politică internă: Datele arată că am câștigat în interiorul țării

Candidatul independent la prezidențiale, susținut de PSRM, Igor Dodon, a susținut un briefing de presă la închiderea de la secțiile de votare, în care a declarat că, potrivit datelor pe care le deține, a obținut o victorie destul de convingătoare în secțiile de votare din interiorul Republicii Moldova. Totuși, acesta a evitat să se autoproclame câștigător al scrutinului, menționând că va aștepta rezultatele finale ale votării, care vor apărea abia după ce vor fi numărate toate voturile din diasporă

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a mulțumit alegătorilor care s-au prezentat la votare și a anunțat schimbări în politica internă a Republicii Moldova în perioada imediat următoare.

Suntem gata de orice scenariu, să învingem și să nu învingem. Gata, alegerile s-au finalizat. A fost multă ură și multă luptă la limită. Dar gata, alegerile s-au finaliza. Chem pe toată lumea la calm și liniște”, a declarat Igor Dodon.

Prea tare s-a divizat societatea în această campanie electorală. Vă îndemn pe toți la calm”, a mai spus acesta.

Dodon a adăugat că mâine va avea o întrevedere cu premierul Ion Chicu și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, iar în următoarele 2-3 va anunța schimbări în politica internă a Republicii Moldova.

Acesta a declarat că PSRM, partid al cărui lider neformal este, este gata de negocieri în Parlament.

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button