fbpx

video | Dorin Chirtoacă a adus „portretul” unui kuliok, cu panglică neagră, la sediul PSRM. Furculiță: „Acest individ are frustrări”

Dorin Chirtoacă a adus „portretul” unui kuliok, cu panglică neagră, la sediul PSRM. Acesta l-a plasat pe tribuna de unde urmează să își țină socialiștii discursurile, apoi s-a retras.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul Partidului Liberal este nemulțumit că nu au ajuns buletine de vot în diasporă. În același timp, el l-a comparat pe Dodon cu Plahotniuc, menționând că și fostul lider democrat a făcut anterior mitinguri în centrul capitalei.

În același timp, Chirtoacă afirmă că la Chișinău ar fi aterizat apoi decolat un avion privat. Acesta a făcut referire la faptul că actualul președinte ar intenționa să părăsească țara.

Ca urmare, deputatul socialist Corneliu Furculiță a ieșit în fața presei și a declarat că Chirtoacă „are frustrări”. Potrivit lui Furculiță, la mesaje despre kuliok s-a apela atunci când „nu sunt alte argumente și nu fac față unui politician care se considera responsabil”.

Amintim că, Igor Dodon, președintele în exercițiu și candidatul pentru un nou mandat, a fost supranumit de mai mulți moldoveni, inclusiv politicieni, „kuliok” după o înregistrare video în care primește un pachet negru cu calendar de la Vlad Plahotniuc.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button